08 juli 2024
Rozalla
Let's Go Together

De Zambiaanse Rozalla Miller, die ondertussen al meer dan 35 jaar in Londen woont, is bij ons vooral bekend dankzij 'Everybody's Free (To Feel Good)' en Are You Ready To Fly', danshits uit het begin van de jaren negentig. Maar weinigen herinneren zich dat ze in die periode ook tourde met Michael Jackson waar ze het voorprogramma van zijn concerten deed voor zijn 'Dangerous Tour'. Het succes van Rozalla deemsterde in de loop van de jaren 90 stilaan weg, alleen in Engeland kwam ze af en toe nog wel eens in de onderste regionen van de hitparade terecht.

Radio Beiaard kwam eind 2022 verrassend opdraven met een nieuwe single van haar 'The Christmas Song'. Deze werd eind december van dat jaar uitgekozen tot Radio Beiaard 5-sterrenschijf.

Vandaag (08/07/2024) heeft Rozalla met 'Let's Go Together' opnieuw een 5-sterrenschijf te pakken. Het is de derde single van 'Turn On The Light' haar recentste album dat eind februari van dit jaar uitkwam. 'Let's Go Together' is een uptempo danssong zoals je die vooral in de jaren 80 kon horen. De volwassen stem van de ondertussen 60 jarige Rozalla past bovendien perfect in deze vlotte discosingle.

 

 


 
 
Nieuws   Medewerkers Home zendschema 5 sterrenschijf 
 
 


 


EX 5-STERRENSCHIJVEN 2024

2024 - 2023 - 2022 - 2021 - 2020


 

 


01 juli 2024
Haevn
One Day

De Nederlandse band Haevn, die ontstond in 2015, heeft voor de tweede maal een 5-sterrenschijf te pakken. Onze redactie was namelijk meteen weg van hun nieuwe single die afgelopen vrijdag (28/06/2024) verscheen.

'One Day' is dan ook een pareltje. Een popsong zoals je d'er nog maar weinig hoort. Zowel de vocalen als de muziek golven op een heerlijk tempo doorheen deze song. 'One Day', deze week (01/07/2024) dus verkozen tot Radio Beiaard 5-sterrenschijf, is de tweede track van hun album 'Wide Awake', een langspeler die pas op 11 oktober verschijnt.

Begin oktober begint Haevn ook aan hun 'Wide Awake' tour met concerten in heel wat Europese steden. In België staan ze op 5 december in Antwerpen (De Roma).

 


23 juni 2024
Super DB
Shake It

Super DB is een band die in 2014 in Londen is ontstaan. De groep brengt een heerlijke mix van pop, disco, funk en jazz overgoten met een jaren 70 en 80 sausje.

In 2021 sloeg het noodlot toe voor Super DB. Matt Dibble, stichter van de band, overleed aan een hersenbloeding. De overige leden besloten hun groepsleider te eren en blijven samen om de muziek te maken waar Matt fier op zou zijn.

Begin dit jaar (2024) kwam dan 'Downtown' uit, het eerste album van Super DB zonder de overleden Matt Dibble.
Daaruit verkozen wij hun nieuwe single 'Shake It' tot de radio Beiaard 5-sterrenschijf van deze week (24/06/2024).

Tot op heden is 'Shake It' nog niet via YouTube te beluisteren, enkel een 'teaser' is beschikbaar. Maar de hele song hoor je deze week (24/06/2024) uiteraard dagelijks meermaals bij Radio Beiaard.

Wil je Super DB live aan het werk zien? Zij komen nu zaterdag (29/06/2024) naar het Spoorparklivefestival in Tilburg, op amper een kwartiertje rijden van de Belgische grens. Op dit festival, waar nog steeds tickets voor beschikbaar zijn, staan ook optredens van onder meer UB40 en Clouseau gepland.

 


17 juni 2024
Jan Smit & 3JS
(Die Man Is) Verliefd

Ze kennen elkaar al decennialang maar een muzikale samenwerking was er nog nooit van gekomen. Daar kwam onlangs eindelijk verandering in want vrijdag laatstleden (14/06/2024) brachten Jan Smit en 3JS samen '(Die Man Is) Verliefd' uit. Het werd een vrolijke, meezingbare song die in Nederland nu al is getipt als de zomerhit van 2024. Volgt Vlaanderen deze keer ook?
Wij geloven er alvast in.

'(Die Man Is) Verliefd' van Jan Smit & 3JS krijgt van ons nog een extra duwtje in de rug en werd deze week (17/06/2024) verkozen tot Radio Beiaard 5-sterrenschijf. Het nummer zal dus dagelijks meermaals te horen zijn bij jouw favoriete radio.

Beluister deze song ook via YouTube door te klikken op bijhorende afbeelding.

 


10 juni 2024
Sammy Moore
Roxanne

Sammy duikt de zomer in met een dijk van een song, met als titel ‘Roxanne’. De nieuwste single van Sammy is er eentje uit de pen van Bert Van Renne en Christophe Severs. Een instant hit als je het ons vraagt!

Wie Sammy Moore zegt, noemt deze sympathieke gentleman in één adem met ambiance, sfeer en klasse. Door zijn uitstraling, warme stemgeluid en allround repertoire is hij al jarenlang een veel gevraagd artiest in Vlaanderen. De interactie met zijn talrijke fans en publiek is uniek! Sammy zong al een pak hits de Vlaamse Ultratop in en zijn professionele clips zijn veelvuldig te zien bij de gekende muziekzenders.

Afgelopen vrijdag stelde Sammy, in een productie van Christophe Severs, zijn nieuwste single “Roxanne” voor. Het werd de nieuwe radio Beiaard 5-sterrenschijf voor deze week (10/06/2024). Luister & Geniet!

 


03 juni 2024
Yves Berendse
Terug In De Tijd

De ondertussen 30-jarige Nederlandse volkszanger Yves Berendse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Sinds hij in 2016 met 'Zin In Jou' zijn eerste hit scoorde heeft hij met regelmaat van de klok een plaats afgedwongen in de diverse Nederlandse hitparades.

In de zomer van vorig jaar bracht Yves Berendse 'Terug In De Tijd' uit, een happy song over vriendschap, oude tijden en mooie herinneringen. Het nummer werd geen grote hit maar daar zou deze zomer wel eens verandering in kunnen komen want enkele weken geleden bezorgde de Nederlandse TikTokker Kiki samen met haar mama een tweede leven aan 'Terug In De Tijd'. Het filmpje van de zingende dames werd al snel razend populair en dus kwam de song opnieuw in de belangstelling.

Het lijkt erop dat 'Terug In De Tijd' nu opeens wel een hele grote hit in Nederland gaat worden. Afgelopen zaterdag (01/06/2024) kwam het nummer namelijk binnen op de tweede plaats van de Nederlandse tipparade en sinds deze week hebben enkele nationale radiostations de song inmiddels in hun playlist geplaatst.

'Terug In De Tijd' van Yves Berendse werd deze week (03/06/2024) verkozen tot Radio Beiaard 5-sterrenschijf.

Bekijk de videoclip door te klikken op bijhorende afbeelding.


27 mei 2024
Sara Evans
Sorry Now

Sara Evans, in Europa een nobele onbekende maar in de Verenigde Staten een top country-artieste die de afgelopen 25 jaar al heel wat populariteit kende.

Het pure countrygeluid van haar beginjaren heeft ondertussen reeds geruime tijd plaats gemaakt voor een mengeling van pop, rock, country en folk. Sara Evans combineert al deze muziekstijlen naadloos en gooit er haar krachtige stem bovenop.

'Sorry Now', zo heet de gloednieuwe single van Sara Evans die deze week (26/05/2024) werd verkozen tot Radio Beiaard 5-sterrenschijf. Een veelbelovende song die trouwens ook op 'Unbroke' zal staan, haar nieuwe full cd die op 7 juni zal verschijnen.


20 mei 2024
Julian Velard
Money I'm In Love With You

Julian Velard is een 44 jarige Amerikaanse pianist en singer-songwriter die in 2003 zijn eerste album uitbracht. Door de jaren heen is hij steeds in zijn muziek blijven geloven ook al klinkt die niet als deze van een doorsnee popartiest.
Hits heeft hij dus niet echt op zijn repertoire staan maar mooie songs des te meer.

Afgelopen donderdag bracht Julian Velard een nieuwe single op de markt, 'Money I'm In Love With You', alweer een track uit zijn recentse album 'In The Middle Of Something', een langspeler over het leven van een 'middle aged man'.

'Money I'm In Love With You' van Julian Velard is deze week verkozen tot Radio Beidaard 5-sterrenschijf!!


13 mei 2024
Youston
Zin In Jou

"Youston zingt over het verlangen om samen te zijn, een ode aan de liefde, vol passie en onbezonnenheid. Youston neemt je mee op een levendig avontuur, de perfecte soundtrack om je dag vrolijk te starten of al zingend af te sluiten. Herkenbaar en 100% feel good!!

Zo staat het op de website van Youston alias Kenny Philippaars (ex Get Ready). Niks daarvan is gelogen maar misschien mocht ook wel vermeld worden dat deze song eigenlijk voorheen (2016) al werd ingezongen door Nederlander Yves Berendse. Het was zijn allereerste hit bij onze Noorderburen.

Youston met 'Zin In Jou' is deze week (13/05/2024) de Radio Beiaard 5-sterrenschijf. Bekijk de videoclip door te klikken op bijhorende foto.


06 mei 2024
Vanessa Williams
Legs (Keep Dancing)

In 1992 maakten we in Europa kennis met Vanessa Williams. Zij had toen namelijk een grote hit met de ballade 'Save The Best For Last'. Bij ons verdween ze daarna uit the picture maar in de Verenigde Staten scoorde ze daaropvolgend nog enkele hits terwijl ze er ook als actrice naam en faam verwierf.

Omdat ze sinds 2009 geen nieuwe muziek meer had gemaakt hadden wij ons al neergelegd bij de gedachte dat we op muzikaal vlak niks meer van haar zouden horen maar dat draaide even anders uit. Vanessa Williams zal namelijk in de herfst van dit jaar, 15 jaar na haar laatste lp, een gloednieuw album uitbrengen.

Uit haar nog te verschijnen nieuwe album verscheen vorige week een eerste single 'Legs (Keep Dancing)' getiteld. Een opvallend fris nummer dat helemaal mee is met zijn tijd.
Ava Max? Dua Lipa? Ariana Grande? Nee, 't is de pensioengerechtigde Vanessa Williams die met 'Legs (Keep Dancin) binnenkort ongetwijfeld de hitparade zal bestormen!!!

'Legs (Keep Dancin)' van Vanessa Williams is deze week (06/05/2024) de Radio Beiaard 5-sterrenschijf!!


29 april 2024
Ilse Delange
Good To You

Over enkele weken verschijnt 'Tainted' het nieuwe album van Ilse DeLange. Afgelopen vrijdag (26/04/2024) lanceerde ze er opnieuw een single uit, 'Good To You' getiteld.

'Good To You' is een prettig kabbelende countrypoptrack die nog maar eens bewijst dat dit genre op haar lijf is geschreven. Onze redactie kon er niet aan weerstaan en bombardeerde 'Good To You' van Ilse DeLange deze week (28/04/2024) tot 5-sterrenschijf.

Naar aanleiding van het uitbrengen van 'Tainted' start deze Nederlandse zangeres eind vorige maand met een tournee doorheen haar thuisland. Helaas staan er geen concerten gepland in Vlaanderen.


22 april 2024
Nathan
Meer Van Dat

Nathan De Clerck, geboren in Beveren- Waas, is al van kinds af aan met muziek bezig. De muziekschool was zijn tweede thuis en al zeer vroeg was Nathan ook actief in het Studio 100 koor. Na zijn studies aan de kunsthumaniora van Antwerpen begon hij zijn eigen Nederlandstalige popsongs te maken, eerst onder de naam Nathan De Clerck maar sinds vorig jaar (2023) gewoon als Nathan.

Een paar dagen geleden bracht Nathan 'Meer Van Dat' uit, een frisse, catchy popsong die wel eens zijn doorbraak zou kunnen betekenen. 'Meer Van Dat' is een nummer over het gevoel om niets te willen missen en steeds meer te willen van alles wat leuk en gezellig is. De nieuwe song van Nathan werd deze week (22/04/2023) verkozen tot Radio Beiaard 5-sterrenschijf.

Bekijk ook de videoclip van 'Meer Dan Dat' door te klikken op bijhorende afbeelding.


15 april 2024
Dee C Lee
Anything

Ongeveer 40 jaar geleden kwam Dee C Lee als achtergrondzangeres bij Wham terecht waarna ze al vrij snel ook een eerste solosingle uitbracht, 'Selina Wow Wow' genaamd. Het nummer werd veel gedraaid op de Britse radiozenders maar een hit werd het niet. Even later, eind 1985, was het wel prijs met 'See The Day', een song uit haar debuutalbum 'Shrine' scoorde ze een wereldhit.

Omdat haar solocarrière daarna niet het beoogde succes bracht bleef Dee C Lee in de loop der jaren solowerk afwisselen met verschillende groepsprojecten die meestal ook al niet meteen het grote publiek aanspraken. Heden ten dage probeert Dee C Lee het opnieuw op haar eentje en dat met het album 'Just Something', haar eerste langspeler in pakweg 26 jaar.

Uit 'Just Something' werd 'Anything' naar voor geschoven als nieuwe single. Een prima song die wij deze week (15/04/2024) verkozen tot Radio Beiaard 5-sterrenschijf.


08 april 2024
Bryce Leatherwood
The One My Daddy Found

Lang geleden dat we nog eens een countrynummer konden bekronen tot Radio Beiaard 5-sterrenschijf. Tot opeens Bryce Leatherwood zijn nieuwe single enkele dagen geleden uitbracht.

Bryce Leatherwood timmert sinds 2022 aan de weg naar het succes. Eind december van dat jaar kwam alles even in een stroomversnelling toen hij in de Verenigde Staten, dankzij de steun van zijn coach Blake Shelton, winnaar werd van The Voice. De overwinning leverde hem onder meer een platencontract bij Universal Music Group op. Toch blijven we nog wat op onze honger zitten want op één - weinig populaire - single na (The Finger) blijft het opvallend stil rond Bryce Leatherwood.

Afgelopen vrijdag (05/04/2023) werd van hem eindelijk een tweede song op de markt gegooid. Een prima countrysong vinden wij maar of ze dat deze keer ook in de VS vinden is nog maar de vraag. Desalniettemin is 'The One My Daddy Found' van Bryce Leatherwood de nieuwe Radio Beiaard 5-sterrenschijf voor deze week (08/04/2023)


01 april 2024
Kate Hudson
Live Forever

Kate Hudson ken je ongetwijfeld van het witte doek. Deze Amerikaanse artieste speelde al in tientallen Amerikaanse producties waaronder 'How To Lose A Guy In 10 Days', 'The Skeleton', 'Almost Famous' en 'Bride Wars'.

Sinds dit jaar is de binnenkort 45 jarige Kate Hudson ook aan een zangcarrière begonnen. Eind januari (2024) bracht ze met 'Talk About Love' haar debuutsingle uit en sinds vorige week donderdag (28/03/2024) is de opvolger ervan een feit.

'Live Forever' heet haar nieuwe single. In de videoclip zijn heel wat beelden verwerkt van haar ondertussen 20 jarige zoon Ryder die in haar leven kwam toen ze 24 was. De song gaat dan ook over het stilaan loslaten van je kind dat volwassen wordt.

Een prachtige pop-country ballade, 'Live Forever' van Kate Hudson, de nieuwe Radio Beiaard 5-sterrenschijf. Deze week dagelijks te beluisteren bij ons. Bekijk ook de videoclip door te klikken op bijhorende afbeelding.25 maart 2024
Marc Almond
Butterfly Of Love

Meer dan 40 jaar geleden was Marc Almond de helft van het duo Soft Cell dat we vooral kennen van 'Tainted Love' hun megahit uit 1981.

Vandaag maakt dit 66-jarig 'kunst-popicoon' nog altijd muziek. Zo zal hij deze zomer een gloednieuw coveralbum uitbrengen. Daarop songs van onder andere Don McLean, Colin Blunstone, Mahalia Jackson en Paul Anka. 'I'm Not Anyone' heet de langspeler die zal verschijnen op 12 juli.

Afgelopen week werd al een eerste single uit Marc Almond's nieuwe album voorgesteld, 'Elusive Butterfly'. Een prachtige bewerking van een klassieker van Bob Lind uit 1965.
'Elusive Butterfly' in de versie van Marc Almond werd deze week (25/03/2024) verkozen tot Radio Beiaard 5-sterrenschijf.

 


18 maart 2024
Nathalie Tobiaz
Vivre

Hoe komt het toch dat bepaalde klassevolle artiesten voor het grote publiek onder de radar blijven? Een pasklaar antwoord hebben we niet meteen op deze vraag en al zeker niet als het gaat over de Belgische Nathalie Tobiaz. Nathalie is actrice en vooral zangeres maar ook een wereldburger. Ze woonde dus niet alleen in België maar onder meer ook in Frankrijk en in Canada waar ze zelfs een kleine hit scoorde.

Ongeveer 13 jaar geleden bracht ze met 'Nana' haar debuutalbum uit, een Franstalige lp gevuld met heerlijke popsongs. Ondanks het feit dat 'Nana' wel wat belangstelling kreeg viel de verkoop tegen. Toch is Nathalie nooit gestopt met zingen. Gelukkig maar want haar, meestal Franstalige, songs zijn nog altijd een lust voor het oor.

Sinds kort (13/03/2024) heeft Nathalie met 'Vivre' een nieuwe single uitgebracht. Opnieuw een kwalitatieve popsong waarmee ze nu echt wel een keer mag scoren. Wij helpen graag een handje en bombardeerden daarom 'Vivre' van Nathalie Tobiaz tot 5-sterrenschijf!!!!
Daarmee is 'Vivre' dagelijks meermaals te horen bij ons. Luister nu meteen al door te klikken op bijhorende afbeelding.


11 maart 2024
Garry Hagger
Horizon

"Het nummer 'Horizon' is een positieve uptempo popsong die met moderne accenten werd geproduceerd en waarbij het herkenbare stemgeluid van Garry op een duidelijke manier is verwerkt". Zo wordt de nieuwe single van Garry Hagger op zijn website beschreven.

Wij voegen er graag nog aan toe dat Garry meeschreef aan het nummer en dat de productie in handen lag van Oliver De La Rosa Padilla, een man die onder meer achter de knoppen zat bij onder meer Miss Montreal, Emma Heesters en Jeroen Van der Boom.

'Horizon' van Garry Hagger werd deze week (11/03/24) verkozen tot Radio Beiaard 5-sterrenschijf. Klik op bijhorende afbeelding om de song meteen te beluisteren.


04 maart 2024
Albin Lee Meldau
Elvis, I Love You

Het gebeurt niet zo vaak dat we een artiest uit de Noorse landen in de kijker plaatsen maar nu dus wel. En dat dat heeft alles te maken met Albin Lee Meldau, een 36 jarige singer-songwriter uit Zweden die met zijn adembenemende soulvolle stem reeds enkele jaren aan de weg timmert.

Vorige week (29/02/24) bracht Albin Lee Meldau nog eens een nieuwe single uit, 'Elvis, I Love You'. Een nummer dat gaat over de hedendaagse maatschappij die ons constant vertelt wat we moeten doen om het te maken. Het werd een geweldige soulsong die je zo in de jaren 70 zou kunnen deponeren.

'Elvis I Love You' van Albin Lee Meldau kan je meteen beluisteren als je klikt op bijhorende afbeelding. Maar je hoort het nummer vooral ook dagelijks meerdere malen op onze zender onder de noemer Radio Beiaard 5-sterrenschijf!!


26 februari 2024
De Jongens
Voorbij

De Jongens is een Vlaams duo uit Haacht. Het zijn David Imbrechts en Michael Lejeune, twee artiesten die in eerste instantie vooral met musical bezig waren. Sinds 2019 brengen deze heren ook regelmatig een single uit, waarvan 'Wij' ongetwijfeld hun meest bekende is.

De 80s-vibe komt in de meeste van hun singles steeds opnieuw naar voor en dat is ook niet anders voor hun nieuwe song 'Voorbij', deze week (26/02/24) verkozen tot Radio Beiaard 5-sterrenschijf. Ook deze single is een productie van Christophe Severs en werd deels geschreven door Udo Mechels.

Je hoort 'Voorbij' deze week dagelijks meermaals bij Radio Beiaard maar ook als je klikt op bijhorende afbeelding.


19 februari 2024
Sabien Tiels
Woorden Genoeg

Sabien Tiels is sinds 30 jaar een vaste waarde in het Vlaamse muzieklandschap. Dus kijken wij, telkens zij nieuw werk aankondigt, nieuwsgierig uit naar het resultaat. En dat resultaat mag er zijn want sinds Radio Beiaard in november 2020 de 5-sterrenschijf introduceerde viel ze bij ons reeds 3x in de prijzen. Geen enkele andere artiest(e) deed haar dat tot op heden na.

Deze week (19/02/24) gaat Sabien Tiels dat record nog wat scherper stellen want haar nieuwe singel 'Woorden Genoeg' werd door onze redactie unaniem verkozen tot nieuwe Radio Beiaard 5-sterrenschijf!! Vanaf maandag (19/02/24) hoor je ze dus 5x daags bij ons!!!

Klik op bijhorende afbeelding om 'Woorden Genoeg' van Sabien Tiels nu meteen te beluisteren.


12 februari 2024
Rick Astley
Driving Me Crazy

In de tweede helft van de jaren 80 kwam het productietrio Stock Aitken & Waterman aanzetten met ene zekere Rick Astley, een toen 21 jarige jongeman uit Engeland. Een schot in de roos bleek even later want zijn eerste singel, 'Never Gonna Give You Up', werd in 1987 een wereldhit. Vijf jaar en een tiental hits later maakte Rick Astley een einde aan zijn zangcarrière. Hij had tot dan, wereldwijd, iets meer dan 40 miljoen platen verkocht.

Eind 2000 kwam Rick Astley terug maar in tegenstelling tot in die eerste periode zal zijn succes zich nu vooral beperken tot zijn thuisland. Misschien veranderd zijn 9de studioalbum 'Are We There Yet', daar wat aan. Op die nieuwe langspeler staan heel wat pareltjes waaronder ook 'Driving Me Crazy', een song die sinds afgelopen vrijdag (09/02/2024) als nieuwe singel werd voorgesteld en vandaag (12/02/2024) door onze redactie tot nieuwe Radio Beiaard 5-sterrenschijf werd gekroond.

By the way : De 58 jarige Rick Astley concerteert - in het kader van zijn 'Are We There Yet' tour - op woensdag 13 maart in de Roma in Antwerpen. Hij zal daar een set brengen met tjokvol hits en met nummers uit zijn nieuwe album.


05 februari 2024
Joanne Shaw Taylor
A Good Goodbye

Het was Dave Stewart van The Eurythmics die in 2001 de toen 16 jarige Joanne Shaw Taylor ontdekte. Zij speelde daarna enkele jaren in de band van Stewart en bracht wat later, in 2009, met 'White Sugar' haar eerste album uit. In de loop der jaren is Joanne Shaw Taylor uitgegroeid tot één van beste vrouwelijke bluesrock gitaristen ter wereld en heeft ze daarenboven een stem om U tegen te zeggen.

Haar nieuwste single 'A Good Goodbye' is een fantastische bluessong die begint met heerlijke gitaarklanken gevolgd door haar droge en rokerige stem die over de hele song een relaxsfeertje bouwt. Een gitaarsolo mag uiteraard niet ontbreken. Topklasse, dat is meer dan duidelijk. Daarom werd deze week (05/02/24)Joanne Shaw Taylor met 'A Good Goodbye' door onze redactie unaniem gelauwerd tot radio Beiaard 5-sterrenschijf. Klik op bijhorende afbeelding om de videoclip te bekijken.

Op 14 februari krijg je de kans om de Engelse Joanne Shaw Taylor aan het werk te zien. Zij concerteert op Valentijn in Paradiso te Amsterdam. Het is haar enige optreden in de Lage Landen dit jaar.


29 januari 2024
Nick Beernaert
Zonder Masker

De inmiddels 51 jarige Nick Beernaert bracht anderhalve week geleden (19/01/2024) zijn nieuwe single 'Zonder Masker' uit.

Nick - die naast zijn solowerk ook actief is als zanger bij de Belgische U2-tributeband 'U2be' - heeft met 'Zonder Masker' een catchy popsong te pakken. In eerste instantie wou hij deze keer gaan voor een stevige ballade maar toen hem dit nummer werd voorgesteld voelde hij meteen dat het de song was waar hij moest voor gaan. 'Zonder Masker' werd gecomponeerd door de Zuid-Afrikaanse componist Joe Foster. De Nederlandstalige tekst werd geschreven door Veronique Loiselet.

Bekijk ook de bijhorende videoclip van deze nieuwe singel van Nick Beernaert. Klik hiervoor op bijhorende afbeelding.


22 januari 2024
Mooneye
Out Of Place

Mooneye is een Belgische band rond Michiel Libberecht, opgericht in 2018. De naam van de groep is een knipoog naar het dorp Moen (deelgemeente van Zwevegem) waar Libberecht opgroeide.

De groep, die een mix brengt van folk, rock en indiepop, zal op 23 februari een tweede album uitbrengen. Daaruit laat Mooneye nu een derde singel op ons los 'Out Of Place' getiteld. Een zacht stemgeluid, melodische gitaren en een uptempo ritme maken van dit nummer de ideale popsong om die aankomende langspeler te promoten.

'Out Of Place' van Mooneye werd deze week (22/01/2024) verkozen tot Radio Beiaard 5-sterrenschijf!!


15 januari 2024
Al Lewis
Never Be Forgotten

Al Lewis is een naam die je hoogstwaarschijnlijk niet bekend in de oren klinkt. Hij is één van die vele artiesten van de Britse eilanden die - totaal ten onrechte - op het Europees vasteland geen poot aan de grond krijgt.

Al Lewis (39) komt uit het Noordwesten van Wales en maakt al bijna 20 jaar muziek, zowel in het Welsh als in het Engels. Zijn nieuw album verscheen 4 dagen geleden (12/01/2024) en heet 'Fifteen Years', titel die refereert naar het heengaan van zijn vader 15 jaar geleden.

De eerste singel uit dit album is deze week (15/01/2024) verkozen tot Radio Beiaard 5-sterrenschijf. 'Never Be Forgotten' is een song over het gemis dat hij ervaart van zijn overleden vader.


08 januari 2024
Lissa Lewis
Jij Laat Me Vrij

"100% steun krijgen van je partner en daarbij ook nog de vrijheid krijgen om te groeien in wat je graag doet, dat kan een mens alleen maar zeer gelukkig maken", vertelde Lissa Lewis onlangs aan showbizzsite.be.
Haar nieuwe single die afgelopen dinsdag (02/01/2024) verscheen, 'Jij Laat Me Vrij', gaat daarover. Het werd een vlot en uptempo song die heel wat hitgevoeligheid in zich heeft. Lissa schreef het nummer samen met Marcel Fisser en Bram Koning. Voor de productie tekende Edwin Hoevelaak, de man die onder meer meewerkte aan de 2 eerste albums van Nick & Simon.
'Jij Laat Me Vrij' van Lissa Lewis werd deze week (08/01/2024) verkozen tot Radio Beiaard 5-sterrenschijf.

 

EX 5-STERRENSCHIJVEN 2023

2024 - 2023 - 2022 - 2021 - 2020